Cum cumpar

 

Procesul de cumparare este unul simplu si usor intrucat am ales sa impartim produsele pe categorii astfel incat sa mergi direct la produsul pe care il cauti. Designul nu este deloc incarcat tocmai pentru a nu-ti distrage atentia de la produsele care te intereseaza. Vei gasi repede produsul dorit, iar dupa ce te-ai decis asupra lui, apasa butonul Adauga in cos, pentru a selecta produsul spre cumparare. Poti vedea oricand cate produse ai in cos apasand butonul Vezi cos, de asemenea poti modifica continutul cosului de cumparaturi eliminand sau adaugand alt produs, dupa care vei apasa butonul Actualizeaza pentru a se recalcula continutul cosului.

Daca vrei sa revii in magazin, nu trebuie decat sa apesi pe butonul Continua cumparaturile care te va duce din nou la produsele pe care le vizitai inainte. Comanda se plaseaza din cosul de cumparaturi completand formularul cu datele de facturare. Tot aici vei alege si modalitatea de plata. Inainte de finalizarea comenzii, iti vom prezenta factura proforma care va contine produsele comandate, preturile lor, dar si costurile de livrare. Odata ce apesi butonul Comanda, noi vom primi efectiv comanda. Speram ca experienta sa fie una placuta si ca veti comanda cu incredere si data viitore!

 
Siteul nostru foloseste cookie-uri proprii, precum si de la siteuri terte, pentru a furniza vizitatorilor cea mai buna experienta de navigare